Servis

Održavanje opreme u proizvodnji i servisiranje opreme

Iskustvo stečeno dugogodišnjim radom na polju industrijske automatizacije i servisiranje industrijskih mašina dozvoljava nam da vam pruzimo adekvatanu uslugu iz oblasti industrijske automatizacije servisiranja ili unapredeđenja procesa Vaše proizvodnje.

Od našeg osnivanja bavimo se korektivnim i preventivnim održavanjem procesne opreme kao i montažom ili projektovanjem različitih aplikacija.

 

Nas zadatak

Oblasti koje nudimo

Odrzavanje i popravka sistema

 

Korektivno održavanje je svakako neizbežno tokom eksploatacionog ciklusa opreme bilo koje vrste i u svim industrijskim sferama. Medjutim, troškovi ovog tipa održavanja ne moraju biti veliki ukoliko razmišljamo preventivno. Planom redovnih pregleda opreme, definišu se i potencijalne opasnosti koje mogu dovesti do havarijskih isključenja. Time se praktično mogućnost vandrednih zahvata na opremi svodi na minimum, bez obzira da li je period eksploatacije u garantnom ili vangarantnom roku.

Automatizacija sistema PLC Programiranje

Frekventni i Termo regulatori

Nadogradnjom ili razvojem automatizovanih sistema upravljanja smanjicemo troskove vase proizvodnje.

Ugradnjom savremenih PLC i HMI uredjaja, kao i termo i frekventnih regulatora, smanjujemo potrosnju energeneta. Smanjujemo potreban proj ljudi za neophodno vrsenje delatnosti.

A ono sto jeste najbitnije povecavamo sigurnost operatera i proizvoda.

Kontaktirajte nas

Adresa

JNA 46
Vučje
16000 Leskovac

Kontakt telefon

+381601680824